Dina kontaktuppgifter:

Adress:

Välj betalningsalternativ:

  • Preferred option
    Betala allt på en gångkr9995.00
  • Preferred option
    Delbetalning 6 månader6x kr1895.00

400 färdiga mallar till sociala medier!

Köp till för enbart 299 kr!
Matchande och anpassade för e-handel. 140 inlägg, 130 händelser, 40 reelomslag, 90 händelsehöjdpunkter - anpassa som du vill med Canva.

Dina betalningsuppgifter:

You will not be charged for this purchase, but if you choose to make an optional purchase later, this card info will be used to complete that transaction!

Behandlar ditt köp...

Marknadsföring för e-handlarekr0

Den enda kurs och community du behöver för att ta din e-handel till nästa nivå med nya kunder, ökad försäljning och verktygen för att kunna leva på din webshop.


Dessutom ingår även just nu dessa 5 bonusar till ett extra värde av drygt 33 000 kr: 


Gemensam Facebookgrupp och digitala träffar 1 ggr/mån 2024 (värde 30000 kr) 

 Mall för din egen VD-rapport och ekonomiuppföljning (värde 1495 kr)

 De bästa sätten att bygga din e-postlista snabbt och effektivt (värde 495 kr)

Så lyckas du med dina Instagram Reels (värde 495:)

 Minikurs - lär dig grunderna på Instagram för ditt företag (värde 795:-)

______________________________________


Om du har problem att betala med ditt kort, prova att betala via Klarna eller maila support@digitalentreprenher.se för fakturabetalning istället.

  • Total betalning
  • 1xMarknadsföring för e-handlarekr0
    -+

Alla priser visas i SEK

"I år har jag redan haft 100 ordrar i januari och förra året hade jag runt 30 st samma månad, riktigt kul.


Kursen både rolig och lärorik och jag ser mycket bättre resultat mot förra året. Jag rekommenderar verkligen kursen till andra, den har hjälpt mig med att öka ordrarna och Facebookgruppen är också riktigt bra. Målet är ju att endast kunna arbeta med min e-handel och det går absolut åt rätt håll och jag är riktigt taggad på resultaten efter detta året.”


Thelma, Trycklagret

"Skulle vilja säga att det är den perfekta handboken för marknadsföring. Inte bara för den som driver e-handel utan den passar alla företagare som inte har en marknadsavdelning som sköter jobbet


Jag rekommenderar starkt kursen hos duktiga och erfarna Jennie. Den är guld värd, allt jag önskade mig och lite till. Kursens breda innehåll och verktyg pushar dig och din verksamhet framåt för en lönsammare business med bättre intäkter på ett pedagogiskt och inspirerande sätt. Jennie har till och med fått in hur vi ska tänka runt ekonomin för att få ökad lönsamhet i företaget. Jag är mycket tacksam för det och det kom som en glad överraskning. ”


Linnea, Vackrare Hudhälsa av Linnea

"Att jag anmälde mig till kursen "Marknadsföring för e-handlare" var bland det bästa jag gjort för mitt företagande


Med moduler jag kan gå tillbaka till när jag vill, en aktiv facebookgrupp med feedback från Jennie och andra kursdeltagare, digitala livemöten med Jennie, samt att med hjälp av bra och tydliga verktyg har jag blivit mer strukturerad i mitt företagande. Jag märker att Jennie som har företaget Digital Entreprenher har en riktigt bra kompetens och erfarenhet inom marknadsföring och e-handel. Jag är supernöjd att jag tog till hennes hjälp för att få min verksamhet och e-handel att växa.”


Elisabeth, Etage Trädgård

Affiliate: